Over In Extenso

Hey You

De experts in het veld.

Elk bedrijf, organisatie of festival heeft een verhaal. Wij helpen jou dit verhaal vorm te geven met een creatief concept & spetterend beeldmateriaal. Een ongedwongen, enthousiaste hands-on aanpak en professioneel, zakelijk resultaat. 

Ons verhaal begint in 2011. Na diverse media opleidingen begint Peter de Jong met de start van “In Extenso Productions”. Inmiddels uitgegroeid tot volwaardige all-round media bedrijf verzorgen wij beeldmateriaal voor de meest uiteenlopende organisaties als Picnic, Nock-Nock Art Fair, Apfelkorn & Amsterdam Dance Event.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bedrijfsvideo's
95%
Brand/promo-movies
90%
Productvideo's
85%
Aftermovies/festival
100%
Particulier/bruiloften
80%

Een nieuwe uitdaging voor ons? Let us know!

Ervaring op ieder vlak.

Door onze jarenlange ervaring met bedrijfsvideo’s, productvideo’s, aftermovies & promo-movies & brand-movies kunnen wij in elke branche aan de slag.

Een productvideo voor een nieuw te lanceren product? Kom maar op. Bruiloft met knallend eindfeest? Zetten wij spetterend op de camera. Aftermovie voor jouw festival of feest met de dikste Dj’s? Daar gaan we goed op!

De experts in het veld.

In Extenso Video’s; de specialist voor elke gelegenheid. Van dé video die jouw bruiloft perfect vastlegt, omdat het de mooiste dag van je leven is. Dé video voor de lancering van je nieuwe product, om ervoor te zorgen dat elk aspect perfect ge-highlight wordt. Of dé perfecte aftermovie van jouw knallende festival, zodat iedereen achteraf kan zeggen; “gelukkig hebben we de beelden nog.” 

Werk je met In Extenso dan kies je voor kwaliteit, ervaring & service. Wij leggen jouw product, bedrijf, event of service tot in het kleinste detail vast.

Voor talloze bedrijven & particulieren hebben we de tofste video’s geschoten. Van aerial video’s tot gedetailleerde productvideo’s en van trouwfeest tot aftermovies van de dikste events; met onze ruime ervaring, kennis & kunde zorgen we voor een knallende film voor elke partij. 

In overleg kijken we samen welk type video en stijl het beste past bij het event, product of de branche. Zo zorgen we voor een video die 100% matched met de uitstraling die je in gedachten had en komt jouw video écht aan.

Portfolio

Last Minute?

Contact